izkapts

Sep. 3., 2012 | 09:36 pm
No:: izkapts

Nu, parasti, ja tu liec viņai noticēt, ka viņa ir tieši tāds cilvēks, kas atdod utt, tad jau atdos, jo lepnums neļaus viņai tā pateikt - esmu parādniece. Tāpēc draudi par publiskošanu un parāda publiskošana strādā. Labāk gan draudēt, jo tad viņai vēl ir iespējas izsprukt ar kaut kādu cieņu. Jo, kad jau viss arī ir publiskots un tā, vienā momentā viņa var kļūt par upuri, un tad tās vainas mainās. Nu, ja viņa maksā ar saviem nerviem un reputāciju, tad naudu tev, ticamāk neredzēt. Jāspiež ir uz viņas tēlu, uz to, kam viņa tic par sevi - ka ir labs cilvēks, kas atdod naudu utt Un jārunā ir daudz bet bez naida. Jo ja tu viņai nepatiksi un pāri darīsi, viņa morāli var attaisnot neatdošanu, diemžēl. :S
Un, vēl viens mazs triks, kas varētu palīdzēt. Tas būtu paskaidrot, kam tev vajag naudu - mašīnu pirksi vai kaut kā tā. Jo, ja viņa zna, kam tev tas vajadzīgs, viņai ir papildus atbildība - viņa traucē tev darīt kaut ko, ko tev vajag. Un tā ir arī motivācija viņai rīkoties, jo kurš dod naudu, kam to varbūt nemaz nevajag (ja viņai ir spiedīgi apstākļi).
Vispār runā ar viņas ego - ja viņa tic, ka ir labs cilvēks, kas atdod parādu, un zina, kāpēc tev to vajag, viņai būs grūti SEVI pārliecināt neatdot.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: