Jul. 30., 2012 | 10:41 pm
No:: auksts_entelekt
ja ir iekārienes, tad recepte pavisam viegla.
Novāri burkānus ar visu mizu, nomizo un sablenderē ar turku zirņiem. Visiem piegriež klāt labi daudz pētersiļus. Veido kotletītes, ko apviļā rīvmaizē vai mannā un olā. Pirms cepšanas eļļa mazliet patut ledusskapī. Pasniedz ar jogurta mērci, kas gatavota no bezgaršas jogurta, kuram piegriezts svaigs gurķis, ķiploks. Pprotams sāls un tas pats pētersolis. Atkal visu sablenderē.
Novāri burkānus ar visu mizu, nomizo un sablenderē ar turku zirņiem. Visiem piegriež klāt labi daudz pētersiļus. Veido kotletītes, ko apviļā rīvmaizē vai mannā un olā. Pirms cepšanas eļļa mazliet patut ledusskapī. Pasniedz ar jogurta mērci, kas gatavota no bezgaršas jogurta, kuram piegriezts svaigs gurķis, ķiploks. Pprotams sāls un tas pats pētersolis. Atkal visu sablenderē.