Jul. 24., 2012 | 07:52 am
No:: atis

Kādēļ cukuru? Tā taču klasika, alum liek klāt daudz cukura un tad brīnās, kādēļ riebīgu garšu. Ja taisi no ekstrakta, paņem klāt šķidro iesala ekstraktu, vai nu Iļģuciema vai importa.

Apinītim arī liek klāt cukuru. Ja šāds ir etalons, ir ok, bet, ja gribas labāku, vai nu iztikt bez cukura vai arī no normāla miežu iesala.

Tas, ka dziļa aka, neko nenozīmē - alusdarītavas bieži stāsta pasakas par saviem dziļurbumiem, aizmirstot pateikt, ka paši savu ārkārtīgi izcilo ūdeni cauri filtriem, mīkstinātājiem un atdzelžotājiem laiž, liek klāt dažādus sāļus un ar sāllskābi pieregulē pH. Svarīgs ir ūdens ķīmiskais sastāvs, lai nav daudz kaļķu un dzelzs. Ne mīksts, ne ciets un ļoti labi garšo.

Un sanāk, ka pēc nedēļas vai divām nepārlēji citā traukā (kegā, pudelēs), lai uzgāzējas? Ja tā darīji un nenolēji no rauga, arī tur var būt vaina.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: