Jul. 18., 2012 | 02:13 pm
No:: x_f
Kādu puskaroti, manuprāt. Galvenais ne par daudz, jo sodai ir tāda īpatnēja garša. Labāk plakanāka kūka, nekā piegarša.
Soda reaģē ar kaut ko skābu, izdalās CO2, tāpēc mīkla uzpūšas. Atkarīgs no tā, kas vēl tev ir mīklā, bet parasti tur ir kaut kas, ar ko tai reaģēt. Cepamajā pulverī tas viss vienkārši jau ir kopā un sauss.
(Sajauc glāzē sulu, sodu un citronskābi un dabūsi gāzētu limpeni.)
Soda reaģē ar kaut ko skābu, izdalās CO2, tāpēc mīkla uzpūšas. Atkarīgs no tā, kas vēl tev ir mīklā, bet parasti tur ir kaut kas, ar ko tai reaģēt. Cepamajā pulverī tas viss vienkārši jau ir kopā un sauss.
(Sajauc glāzē sulu, sodu un citronskābi un dabūsi gāzētu limpeni.)