x_f

Jul. 18., 2012 | 02:13 pm
No:: x_f

Kādu puskaroti, manuprāt. Galvenais ne par daudz, jo sodai ir tāda īpatnēja garša. Labāk plakanāka kūka, nekā piegarša.

Soda reaģē ar kaut ko skābu, izdalās CO2, tāpēc mīkla uzpūšas. Atkarīgs no tā, kas vēl tev ir mīklā, bet parasti tur ir kaut kas, ar ko tai reaģēt. Cepamajā pulverī tas viss vienkārši jau ir kopā un sauss.
(Sajauc glāzē sulu, sodu un citronskābi un dabūsi gāzētu limpeni.)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: