zvaigzniit

Jul. 12., 2012 | 01:29 am
No:: zvaigzniit

mācos LU SZF komunikācijas zinātni. Tavi kritēriji, pēc kuriem, ko teikt ir pārāk plaši. Skola kā visas citas skolas, ir forši pasniedzēji, ir ne tik forši, sistēma, kurai jāpakļaujas (haha). Videi nav ne vaina, ja nav problēmu ar to, ka skola atrodas Maskačkā un jābrauc ar 15. trolejbusu. Iekšā skolā smuki. Bibliotēka laba, cik zinu, RSU studenti mēdz braukt pēc grāmatām. Pašpārvaldē jauki cilvēki.
Mums neļāva brīvi izvēlēties, ko studēt tālāk, nu respektīvi, nomācies pusotru gadu un tad, kad jāizdara izvēle (reklāma, PR, žurnālistika,multimediji), vari netikt, kur gribi, ir konkurss un tā, šajā gadā laikam SA jomā nebija problēmu tikt.
par kursiem katram pašam jāspriež, ko uzskata par vērtīgu un ko nē.
sākumā kursā daudz cilvēku, kādi divsimt varētu būt, varbūt pat vairāk. laika gaitā daļa aiziet, kad sadalās, vairāk nav tik traki. iespēja iegūt vairāk kontaktu, ja nu biedri izsitās. ikdienā vienkārši jāpierod, ka apkārt ir daudz cilvēku. ne visi komunikabli. no visiem divsimt dažus jaukus cilvēkus var atrast, lielākoties gan parasti sanāk iekrist grupās, kurās viņu nav. bet tā nav skolas vaina.
ja vēlies vēl ko konkrētāk, jautā.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: