pajautaa

Krievijas Vīza

« previous entry | next entry »
Jul. 1., 2012 | 12:33 pm
posted by: zimbardo in pajautaa

Krievijas vīza tagad jākārto Brīvības ielā 83? Vai Dzirnavu ielā? Vai ir nepieciešams speciāli pierakstīties vai var iet tā pat. Tad vēl jautājums par formulējumu, proti, humanitarian visa būtu, kas par zvēru? Personiskā vīza? Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

Государственная шлюха

from: [info]melnupe
date: Jul. 1., 2012 - 01:20 pm
#

Humanitarian - nav ne jausmas, bet 100% Tev nederēs visticamāk.
Privātā — tad ja dodies konkrēti pie kāda ciemos. Neiesaku, jo lai viņu dabūtu Tu čakarēsi smadzenes saviem hostiem un čakarēsies ar visām instancēm kādu mēnesi, ja ne vairāk.

Iesaku dabūt tūrisma vīzu, kuru Tev dod tūrisma firmas, ja izmanto tās, vai Tava viesnīca, kura Tev iedod dokumentu apstiprinot, ka Tu paliec pie viņiem. Ja dodies ciemos privāti, netā var nopirkt oficiāli nelegālu apstiprinājumu, ka tu kkur dodies un kkur paliec. Beigu beigās tas viss izmaksās tikpat cik no Tevis prasīs viesnīcas, tikai atšķirībā no tā veida dokumenta — vari salikt kādus datumus gribi.
Nesen braucu uz Krieviju, izgāju cauri visam šim procesam un varu atkarībā no situācijas kāda ir Tev, pateikt, kas ir jādara. Tātad, pastāsti par plānu.



Jāiet Tev uz konsulāro nodaļu Dzirnavu ielā 57.
Vīzu noformēšana – Dokumentu pieņemšana – pirmdiena, otrdiena, trešdiena, ceturtdiena, piektdiena no 9.00 līdz 13.00;

Atbildēt | Diskusija


zimbardo

from: [info]zimbardo
date: Jul. 1., 2012 - 01:28 pm
#

Manā gadījumā ir ielūgums no Krievijas Ģeoloģijas biedrības un viņi uzņemas visu izguldīšanu utt. stafu, jo tas viss notiek ekspedīcijas ietvaros. Attiecīgi tūrisma vīza, man šķiet te lāga neder, jo vēstulē viņi norādija, ka mums jāņem tā mistiskā humanitarian visa. Sarakste ar viņiem notiek ļoti lēni, tādēļ vēršos te.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Государственная шлюха

from: [info]melnupe
date: Jul. 1., 2012 - 03:07 pm
#

Tādā gadījumā iesaku vienkārši piezvanīt konsulārajai nodaļai un pajautāt. Būs tā, ka tai Ģeoloģijas biedrībai uzmāksies ar visām detaļām, Tev tikai vajag pieteikt vīzu un iedot dokumentus, taču kādus un ko — tas jāzvana un jāprasa. E-pastu noteikti neraksti, uz tiem neviens tur neaizraujas atbildēt.

Ja nu galīgi nevari sazvanīt, var iet un jautāt, bet cik ir pieredze ar tām vīzām, viņiem kkur tuvumā ir tūrisma birojs uz kuru Tevi nosūtīs, ja viņiem šķitīs, ka Tev jau nav dokumenti kārtībā iesniegšanai, un tur izkrāps naudu par muļķībām. Tāpēc, ja ej, apbruņojies ar krievu valodas zināšanām un paziņo, ka Tev ir spec gadījums, kur tūrisma firma nepalīdzēs. :D

Jebkurā gadījumā: veiksmi! Neesmu dzirdējusi par gadījumu, kur Krievijas vīzas dabūšana nav viens liels dzīves drāziens.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


zimbardo

from: [info]zimbardo
date: Jul. 1., 2012 - 04:36 pm
#

Paldies, ļoti iedvesmojoši ;) !

Atbildēt | Iepriekšējais