pajautaa

sienadrudzis? (hayfever)

« previous entry | next entry »
Jun. 18., 2012 | 09:59 pm
posted by: samantta in pajautaa

Vai ir kādas tautas (vai arī citas) metodes kā mazināt sienadrudža simptomus? Es gan neesmu dikti pārliecināta, ka tas ir tieši sienadrudzis, bet nu man pirmo reizi mūžā kas tāds, esmu Anglijā, te jau visiem standarta atbilde, ka jā, jā, hayfever. Nu jau iet kāda trešā nedēļa. Dzeru tos antihisatmīnus (tā kā Claritin), bet neizskatās, ka dikti palīdz, dikti smagi iet - acis visu laiku nopampušas un niez, ka gribās izskrāpēt, deguns tek uz velna paraušanu, šķaudu neatvilkdamās. Un vistrakāk tieši vakaros un no rīta. Ja ir kādi padomi kā, kaut nedaudz, šo atvieglot, būšu ļoti pateicīga.

Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

from: [info]atis
date: Jun. 19., 2012 - 08:42 am
#

Aizej pie ārsta, lai uztaisa analīzes. Iespējams, Tev to alerģiju izraisa kaut kas, no kā var viegli izvairīties.

Tāpat iespējams, ka standarta deva par mazu vai vajag citus medikamentus. Vispār es neieteiktu to visu vilkt garumā un nedēļām ilgi škaudīt un klepot, var iedzīvoties alerģiskajā astmā arī un to tās tikt vaļā galīgi nebūs viegli.

Tas, ka sākas negaidot, nav nekas neparasts. Man arī visu mūžu (līdz kādiem 25) nekas nebija, varēju putekļus un pavasari bez problēmām paciest, bet tad pirms pāris gadiem uznāca baisas alerģijas lēkmes un vairāk vaļā no šitā visa netieku. Ārsts teica, ka tas normāli, nav nekas neparasts. Tas pats manai māsai, visas šitās rekacijas sākās "no tukša gaisa". Protams, mēs tagad zinām, ka tas laikam iedzimts no tēva un bija agri vai vēlu sagaidāms, jo asinsanalīzēs mums vienmēr bijis augsts IgE, kam nepievērsām uzmanību līdz nebija problēmu, bet nu sākumā bija grūti saprast kāpēc kaut kas tāds notiek.

Atbildēt