pajautaa

Sociālā politika

« previous entry | next entry »
Jun. 18., 2012 | 02:18 am
posted by: masha_nje_vasha in pajautaa

Kas, Jūsuprāt, ir Latvijas sociālās politikas vājākās vietas?
Ko Jūs ieteiktu steidzami mainīt?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

from: [info]varmaaka
date: Jun. 18., 2012 - 11:08 pm
#

1) Jāiznīcina jebkāda tolerance pret vaļiem.
2) Šķiršanās lietas, kur vīrs apvaino sievu neglītumā, vienmēr jāizšķir par labu vīram, cietumsodu sievai ar paikas konfiskācijiu.
3) Par atrašanos publiskā vietā ar apgrauztiem nagiem būtu jāuzliek tāds pats sods kā par atrašanos toksisku vielu reibumā pie stūres ar 4 promilēm alkohola asinīs.
4) Uzlikt sodu par šalles un briļļu nēsāšanu vienlaicīgi, ja neprot ar salauztiem pirkstiem nospēlēt uz jebkura mūzikas instrumenta Rimska Korpusova kamenes lidojumu ar aizvērtu pudeli.
5) Ieviest sertificēšanos bērna radīšanai. T.i. aizliegt vairoties, ja nav iziets IQ tests un pārbaudīts (liekais) svars. Neglītiem cilvēkiem aizliegt radīt bērnus, tā vietā stimulēt skaistu bērnu adoptēšanu.
6) Katram, kas domā, ka jebkurš IT strādājošs cilvēks, sataisīs viņam datoru, iesist ar metāla lineāla kanti pa deguna kaulu. Santehniķis taču klizmas netaisa pa labi un pa kreisi.
7) Slēgt Valmiermuižas brūzi, jo viņi tāpat ražo sūdīgu alu priekš tās cenas.
8) Likt sievietēm maksāt vīram un viņa draugiem alimentus par katru uzņemto kilogramu pēc kāzām.
9) Pasludināt minetu, kā neatņemamu likumīga kāzu procesa sastāvdaļu un 5 gadu laikā atzīt visas laulības nelikumīgas, kurās tas nav izpildīts likumīgā kārtā.
10) Ievēlēt mani par sadzīves ministru.

Atbildēt