ulvs

Mar. 12., 2012 | 12:21 am
No:: ulvs

lielā mērā piekrītu - tā būtu perfekcija. bet jautājums paliek spēkā - vai tiešām kāds brauktu uz tamlīdzīgu izsaukumu? domāju, ka brauktu, ja pastāvētu speciāli RS darbinieki ar mašīnu, kuri var mobili pārvietoties pa Rīgu. Vai arī kaut kā tiktu sakontaktēta tuvumā esošā kontrole. Bet, teiksim, šoferis, manuprāt, 90% gadījumu wont give a fuck, tā kā būtu jābūt iespējai tieši cilvēkiem vērsties pret šo mūzikas mīļotāju.

bet es domāju, ka, ja cilvēks izrāda klaju necieņu pret visiem apkārtējiem, noraidīdams cilvēku aicinājumus izslēgt vai pat pagriezt klusāk ar lamu vārdiem, tad, manuprāt, tas autorizē cilvēkus izlikt viņu ārā no transporta. viņš ir asociāls cilvēks un viņš pats to atzīst - man ir piedrāzt par jums visiem. ir taču demokrātija. ja vairumam tas nepatīk,. viņi ir tiesīgi rīkoties. un tas pat nebūtu pretlikumīgi - izlikt viņu no tramvaja (ja vien nesāktos kautiņš), jo viņš ir likumpārkāpējs, bet "izlicēji"- cilvēki, kuri vēlas, lai tiktu ievērots šis likums.

bet joprojām - vai tas ir tik svarīgi? man liekas, ka ir. kādam liekas, ka nav. lai pierādītu RS to, cik svaŗigi šī probl. liekas cilvēkiem, tomēr vajadzētu kkādu manabalss.lv vai tamlīdzīgu balsu vākšanas kampaņu. ne? tavas domas par to?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: