Mar. 7., 2012 | 03:26 am
No:: anima_de_nera

mans pirmais auto 2006ajā bija 3ais golfs - balts, apakša aprūsējusi, pirkts taj laikā par 1000ls, ar sporta stūri, sporta izpūtēju, laikam kārba arī bij kkāda sportiskā, nu vispār sportisks prikids bija. pie manis bija kkādu gadu, nojandīju laikam tā gada laikā čuk vairāk par 20t kilometrus pa visiem LV kuitiem, neskatoties uz to ka (pēc pārdošanas parēķināju) kopsummā pusgadu ir stāvējis, jo kkas nobiris un gaida kad kāds atradis vainu. ļoti viņam labpatikās braukt tad, kad kāds viņu velk :D un vēl pilnai laimei iznīcināju purnu nabadziņam, tā ka radiators jāmaina un visi priekšējie bleķi jāmaina vai jāmeklē jauni, nerunājot par lukturu komplektiem :)
nebi jau ne vainas, vismaz sapratu, ka nav tā, ka vnk iesēdies un mauc, ka kādreiz roka kiškās jāiebāž, jāzina, kur rezerves ritenis atrodas un kā pielikt šņori. un vēl laba pieredze ar avāriju, ko negribas vairs atkārtot.
bet vispār iesaku golfu - daudz lētas rezerves daļas un katrs otrais servisa puika zinās visas klasiskās utis. bet tomēr laikam labāk lielāku - ar mazu gribas skriet, lekties, kruti izdarīties, a ar lielāku (kvai garo golfu) tā nelēkāsi, gabarītus vieglāk just (es ar tagadējo voyager nakts tumsā ar milimetriem varu ieparkoties).
lai veicas!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: