pajautaa

Erasmus

« previous entry | next entry »
Feb. 26., 2012 | 03:24 pm
posted by: tiga in pajautaa

Turciju vai Čehiju? Vai tomēr Grieķiju?



Ja nu kādam jau ir Erasmus pieredze šajās valstīs, būšu pateicīga par jebkādu info.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

from: [info]atis
date: Feb. 27., 2012 - 11:00 am
#

Čehijā forši. Vienu semestri tur nomācījos. Man Čehija vislabāk no visām A-Eiropas valstīm patīk, tur cilvēki tādi brīvi un nepiespiesti. Un ja Prāgā, tad vispār Prāga ļoti smuka. Čehu valoda nav arī pārāk grūta, īpaši ja kaut nedaudz krievu val zin, pāris mēnešos jau sarunvalodas līmeni biju dabūjis.

Bet Erasmus visā Eiropā ir viens un tas pats. Neko īpašu nemācās, bet tusē ar pārējiem un izbauda visu iespējamo. Ar naudām gan jau iztiksi jebkur. Visur var atrast normālu dzīvokli, visur ir lēti veikali. Esmu mācījies astoņās vai deviņās Eiropas valstīs un gan dārgajā Barselonā, gan lētā Vācijas pilsētiņā, gan Lielbritānijā, gan Ungārijā, gan Francijā aizgāja dzīvošanai viena un tā pati nauda. Kur dzīvoklis lēts, tur ēst dārgi un otrādi. Nu ok, Šveice ir izņēmums, jo cenas ir kosmiskas visam, bet tā jau tāpat nav Eiropas Savienība.

Drīzāk padomā, kura valsts Tev pašai labāk iet pie sirds un tur brauc. Cenu aptauja nav labākais risinājums. Naudas jau viņi dod atbilstoši izmaksām un ja ar to iztiek tūkstošiem studenti, tad jau iztiksi arī Tu.

Atbildēt | Diskusija


t

from: [info]tiga
date: Feb. 28., 2012 - 11:23 am
#

Paldies par viedokli un padomu, ņemšu vērā.

Atbildēt | Iepriekšējais