pajautaa

remonts

« previous entry | next entry »
Nov. 23., 2011 | 08:48 pm
posted by: marija in pajautaa

man te tāds jautājums. vienā istabā vajag remontu. jānoņem tapetes, jāiztaisno sienas, jānokrāsto griessti un sienas un jaunas grīdlīstes jāuzliek. vidēja istaba 20gs sākumā celtā mājā ar augstiem griestiem.
rēķins no meistara ir 800 LVL bez nodokļiem, no kuriem 500 LVL ir tikai par darbu, ko varot izdarīt nedēļas laikā.
tikai man šķiet, ka summa ir kkā neadekvāta?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {42}

tante

from: [info]tante
date: Nov. 23., 2011 - 09:41 pm
#

mierīgi var prasīt tā, jo meistars tev sola nedēļas laikā izdarīt to, ko normālos apstākļos dara 3 nedēļas...

fiziski labs profesionālis to var izdarīt nedēļas laikā, bet tas nozīmē, ka viņš to nedēļu rukās kā mazais ezītis bez pīpauzēm....

pamēģini notīrīt un nošpaktelēt savus griestus - pirmkārt, palixi bez rokām (tās visu laiku uz augšu), otrkārt - varu saderēt, ka pēc tavas špaktelēšanas tavi griesti izskatīsies kā Baltijas jūra vētras laikā..:)
sienu špaktelēšana pēc griestiem ir tīrā izprieca, bet tā visa krāsošana jau ir riktīgs kūrorts..:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


marija

from: [info]marija
date: Nov. 23., 2011 - 09:49 pm
#

ok nav tā, ka tas nav darīts, tāpēc arī pārsteidzošas liekas tās cenas

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Nov. 23., 2011 - 09:59 pm
#

nezinot telpas stāvokli un kvadratūru man grūti spriest ir vai nav par daudz prasīts...

man zināmie fakti ir pagājušā gadsimta būvējums, augstie griesti - barikāžu laikā, kamēr citi uz barikādēm atvēsinājās, es izmantoju faktu ka drīxt neiet uz darbu un vienā no centra mājām taisīju haltūriņu - māja pagājušā gadsimta sākums, augstie griesti (principā tieši šo objektu arī iedomājos lasot tavu puxtu) - valstī algas maximums (tas, ko drīkstēja uz papīra saņemt un to maximumu saņēma nebūt ne daudzi pilsoņi) bija 400 rbļ, es par to nedēļas haltūru nopelnīju 1000 rbļ..:) nu bet rukāju arī kā mazais ezītis no 9-iem rītā līdz 11-iem vakarā..:)

nedomāju, ka mūsdienās profesionālis līdzīgā objektā strādās kādam par velti vai par dempinga cenu... ja kāds no tiem daudzajiem pusamatniekiem, kuri tagad saviesušies normālu meistaru vietā (pa lielam labākie profesionāļi jau sen citās valstīs sev un ģimenei iztiku pelna) tādu cenu nosauc - tad ir par dārgu, jo tāds nedēļas laikā neko sakarīgu uztaisīt nespēs..:) profesionālis spēs..:)

Atbildēt | Iepriekšējais