pajautaa

Par Lattelecom mājas komplektiem

« previous entry | next entry »
Nov. 7., 2011 | 05:34 pm
posted by: nausee in pajautaa

Sveiki!
Zinu, ka iepriekš šis tas jau ir jautāts par šo tēmu, bet gribētos dzirdēt kādas svaigākas atsauksmes par Lattelecom, par pašreizējo piedāvājumu - internets + interaktīvā televīzija. Tiem, kam ir - kā strādā, vai esat apmierināti, vai nav kāda čakarēšana no viņu puses u.tml.?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

from: [info]grace_kelvin
date: Nov. 8., 2011 - 01:41 pm
#

Nu man šie pieslēgumi jau kādus 4gadus ir trīs dažādās dzīvesvietās,pagaidām nevienā no tām nav bijušas nekādas sūdzības.
Protams,vienīgi ja pati datoru pārlādēju pilnu filmām un masīviem failiem,net nedaudz piebremzē,bet arī tas ir reti.

Domā tuvākajā laikā pieteikt šo pakalpojumu?
Vai nevēlies izdarī tļoti labu darbu un izglābt kādu?
Es pirms mēneša izvācos no dzīvokļa Jelgavā ,kurā biju nodzīvojusi tikai mēnesi,bet jau paspējusi pieslēgt Lattelecom tv+internetu,un tā kā nākamajai īrniecei jau nāca līdzi savs pieslēgums,man ar viņiem jālauž līgums,kas nozīmē 100ls līgumsodu,ja vien neatrodu kādu,uz kuru pārakstīt šo noslēgto līgumu.
Ja izlem par labu šim pieslēgumam,varbūt varam ko sarunāt? Esmu visus radus un draugus izjautājusi,bet visiem jau ir savi pieslēgumi. Parādu nekādu nav,un šķiet,ka vēl līdz decembra vidum bonusā ir 3bezmaksas tās tv-pakas,bet par to nēesmu pārliecināta,jāskatās papīros.
Lūdzu,lūdzu dod man ziņu uz santa @ dollart. lv

Atbildēt | Diskusija


nausee

from: [info]nausee
date: Nov. 9., 2011 - 12:55 am
#

Nu diemžēl, bet nesanāks - atceļās šitā iecere, jo kārtīgi ar vīru aprunājoties, viņš nepiekrīt vēlreiz uzņemties jaunas saistības šajā krīzes periodā; un es jau arī sāku apsvērt tikai tāpēc, ka man ieminējās par kaut kādiem 6 latiem mēnesī - ka uztaisīšot tādu īpašo piedāvājumu un tas būtu lētāk par esošo (tas 11.90 gan ir tikpat kā tas pats ko jau tagad maksājam citai kompānijai). Būs finansiāla stabilitāte, tad tiešām varētu uz ko tādu parakstīties...
Veiksmi, varbūt kāds atradīsies, uz ko pārrakstīt!

Atbildēt | Iepriekšējais