Okt. 18., 2011 | 11:12 am
No:: mamuts
1.
Lavašs, kūpināts lasis, sīpoli, pipari, margarīns ar olīvēm.
Lavaša pankūku ieziež ar margarīnu, uzliek plāni sagrieztas laša šķēlītes, sīpolu ripiņas, pārkaisa piparus. Satin rullī, sagriež apm.15 cm garās desās, kuras ietin folijā un noliek leckapī uz kādu stundu. Pirms pasniegšanas desas sagriež smukās ripiņās kā kanapē maizītes.
2.
Lavašs, surimi, dilles un majonēze.
Surimi atritina, liek uz lavaša un tālāk kā iepriekš.
3.
Sakņu seleriju sarīvē ar āboliem un burkāniem, visu sajauc ar majonēzi un drusku sāls.
4.
Puravus , tomātus un surimi sagriež, +majonēze, sāls un pipari.
Labu apetīti, sveiciens jubilāram.
Lavašs, kūpināts lasis, sīpoli, pipari, margarīns ar olīvēm.
Lavaša pankūku ieziež ar margarīnu, uzliek plāni sagrieztas laša šķēlītes, sīpolu ripiņas, pārkaisa piparus. Satin rullī, sagriež apm.15 cm garās desās, kuras ietin folijā un noliek leckapī uz kādu stundu. Pirms pasniegšanas desas sagriež smukās ripiņās kā kanapē maizītes.
2.
Lavašs, surimi, dilles un majonēze.
Surimi atritina, liek uz lavaša un tālāk kā iepriekš.
3.
Sakņu seleriju sarīvē ar āboliem un burkāniem, visu sajauc ar majonēzi un drusku sāls.
4.
Puravus , tomātus un surimi sagriež, +majonēze, sāls un pipari.
Labu apetīti, sveiciens jubilāram.