Atgriežoties pie pamattēmas
Okt. 16., 2011 | 10:15 am
No:: petro
Par pamatracionu manuprāt ir jālieto tas, kas aug tajā reģionā kurā dzīvo. Latvijā rīsi tomēr brīvi un lielās platībās neaug, tas ir nedaudz siltākam klimatam raksturīgi. Arī makaroniem tiem nevajadzētu būt. Tie, tieši tāpat kā baltmaize, ir smalko kviešu miltu izstrādājums ar visām no tā izrietošajām sekām. Kartupeļi, mieži, zirņi, reņģes var arī pa druskai auzas un griķus - tā ir kārtīga kokā dzīvojošā Latvieša ikdienas pārtika un pārējas lai paliek brīvdienām un svētku dienām. Un nevajag man sākt prasīt vai es pats to ievēroju, protams ka nē - galu galā dzīvot arī gribas nevis tikai veģetatīvi eksistēt. Man fāters reiz teica: "Dzīvot vispār ir dārgi, neveselīgi un bīstami un tas vienmēr un bez izņēmuma beidzas letāli" tapēc nav jēgas īpaši iespringt vai tas notiks gadu agrāk vai vēlāk un to laiku kamēr dzīvo padarīt par nāvīgāko garlaicību 99 gadu garumā darot un ēdot tikai to, kas ir "veselīgi" un "pareizi".