Okt. 15., 2011 | 07:47 pm
No:: 1234
Ēd visu pirlngraudu - pilngraudu auzu pārslas, brūnos rīsus balto vietā, rupjmaizi, rupju graudu maizi, prosu, griķus, pilngraudu makaronus, miežu putraimus.
Visādas pupiņas - labi, bet tikai dienas laikā, ne vakarā.
Graudaugi ir sātīgi, tāpēc kā pamatracionu putras labāk ēst tikai no rīta.
Pie putras neliec pienu, sviestu un cukuru, speķi,zapti, bet visādus žāvētus augļus, rīvētu ābolu ( citu svaigu augli) un, ja vēl pietrūkst salduma/garšas, tad mazu karotīti medus vai karoti baltā jogurta bez piedevām.
Sāļās putras - labi garšo, ja putru vārot iejauc rīvētu burkānu vai burkānu sulu.
Griķus, rīsus, prosu, miežu putraimus, kuskusu, putraimus, var sajaukt ar vienkārši svaigiem dārzeņu salātiem, + mazliet augu eļlas, citrona sulas, garšvielu.
Visādas pupiņas - labi, bet tikai dienas laikā, ne vakarā.
Graudaugi ir sātīgi, tāpēc kā pamatracionu putras labāk ēst tikai no rīta.
Pie putras neliec pienu, sviestu un cukuru, speķi,zapti, bet visādus žāvētus augļus, rīvētu ābolu ( citu svaigu augli) un, ja vēl pietrūkst salduma/garšas, tad mazu karotīti medus vai karoti baltā jogurta bez piedevām.
Sāļās putras - labi garšo, ja putru vārot iejauc rīvētu burkānu vai burkānu sulu.
Griķus, rīsus, prosu, miežu putraimus, kuskusu, putraimus, var sajaukt ar vienkārši svaigiem dārzeņu salātiem, + mazliet augu eļlas, citrona sulas, garšvielu.