pajautaa

Cigarešu dūmi manā virtuvē

« previous entry | next entry »
Okt. 10., 2011 | 01:01 pm
posted by: ena in pajautaa

Labdien. Šis ir nopietns jautājums.
Ja man dzīvoklī pa ventilāciju virtuvē nāk iekšā cigarešu dūmi, tad kāda ir lielāka iespēja - pīpē augšējais vai apakšējais kaimiņš? Jautāju pirms eju noskaidrot, jo man no viena no viņiem ir bail.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {36}

gulafija

from: [info]gulafija
date: Okt. 10., 2011 - 02:06 pm
#

Varu izteikt tikai līdzjūtību, mēs ar šo problēmu dzīvojam nu jau kādu pusgadu, kopš apakšstāvā ievācās jauni kaimiņi. No rīta 7:00 pamostos ar viņu cigarešu smaku un 23:00 eju gulēt ar to pašu. Esam viņiem teikuši, ka ir tāda problēma, ka mums pa nosūcēja šahtu nāk iekšā viņu dūmi (saulainā laikā pat var redzēt, ka virtuve pilna ar dūmiem!), bet nu šie tikai nosmaidīja, ka "nu jā, mēs tādu jaudīgu nosūcēju nopirkām". Realitāte ir tāda, ka principā padomju tipveida pojektos ventilācijas šahtas nebija plānotas nosūcējiem, bet dabīgai gaisa apmaiņai, līdz ar to viss ar nosūcēju piespiedu kātrā dzītais gaiss spiežas laukā vietā, kur ir visvieglāk/tuvāk... Un neviens viņiem neko nevar padarīt.. Izskatās, ka mēs vnk attieksimies no sava nosūcēja un līmēsim ciet ventilācijas
šahtu, jo labāk lai mājās smird pēc kotletēm, nevis kā rūdītā pīpmaņu midzenī...

Atbildēt | Diskusija


from: [info]valium
date: Okt. 10., 2011 - 06:46 pm
#

Tā gan nevajag darīt!! Līdzko aizlīmēsiet ciet ventilāciju, var sākties problēmas ar pelējumu/sēnīti ne tikai virtuvē, bet visā dzīvoklī.. Bet par nosūcējiem, ventilācijas šahtu tīrīšanu jāvēršas pie apsaimniekotāja! Var arī pret to visu cīnīties, ja tik spēks ir..

Atbildēt | Iepriekšējais