Maijs. 17., 2011 | 02:57 pm
No:: shvep
Mums vecumvecā lauku tortes recepte ir biskvītam tāda, ka cik olu, tik ēdamkarošu cukura un tik ēdamkarošu miltu. Nekādas tur cietes un ūdeņi un vēl nezkādi brīnumi :)
Krēmu taisa tādām tortēm vārīto - t.i. izvāra tādu biezu ķiti no miltiem, piena un cukura, paralēli saputo sviestu ar cukuru un tad, kad ķite atdzisusi istabas temperatūrā, sajauc kopā riktīgi un masē tortē gan pa vidu ripām (pamīšus ar zapti), gan pa virsu.
Ja interesē sīkāk, varu mēģināt proporcijas arī krēmam atcerēties :)
Krēmu taisa tādām tortēm vārīto - t.i. izvāra tādu biezu ķiti no miltiem, piena un cukura, paralēli saputo sviestu ar cukuru un tad, kad ķite atdzisusi istabas temperatūrā, sajauc kopā riktīgi un masē tortē gan pa vidu ripām (pamīšus ar zapti), gan pa virsu.
Ja interesē sīkāk, varu mēģināt proporcijas arī krēmam atcerēties :)