pajautaa

Vegāniem

« previous entry | next entry »
Maijs. 5., 2011 | 06:38 pm
posted by: kognakschwenker in pajautaa

Tā vienkārši, tīras intereses pēc aizķērās tāds jautājums, kurš ir adresēts vegāniem:
Kādas bija jūsu šīs dienas ēdienreizes? (Ko esat apēduši un tā. )

Es vienkārši aizdomājos par to, vai vegānisms ir idealizēts tikai teorijā iekš vikipēdijas, jo pēdējā laikā apkārt parādās daudz fake/pseido-vegānu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

from: [info]kdb
date: Maijs. 6., 2011 - 03:10 pm
#

Vot šito es nesaprotu, ja Tu, kā veģetāriete esi ieinteresēta vegānismā, kāda velna pēc Tev vēl jāuztraucas par to, kas darās citu cilvēku šķīvjos/galvās. Ēšanas paradumi ir personīgos uzskatos balstīti, un, kā Tu pati apgalvo, nevajadzētu būt par iemeslu 'savas personības izdaiļošanai'. Bet ar šo diskusiju Tu dari tieši to pašu - vai Tev ir bail, ka Tavu 'true & genuine' interesi par vegānismu apēnos 'pseido/fake vegāni' un kāds dies'pas nodomās, ka Tu arī to dari tikai lai izdaiļotu savu personību? P.S. Neesmu veģetārietis.

Atbildēt | Diskusija


kgn

from: [info]kognakschwenker
date: Maijs. 8., 2011 - 03:21 pm
#

Es nesatraucos, bet mani tas interesē. Jau trešo gadu esmu ovolaktoveģetāriete un aktīvi diendienā interesējos gan par veģetārismu, gan par vegānismu. Tā kā pēdējā laikā sanācis arvien mazāk lietot piena un olu izstrādājumus, sāku aizdomāties, vai man maz to vispār vajag, tādēļ manī arvien intensīvāk attīstās ideja par to, ka būtu jāpaeksperimentē ar vegānismu un, ja mans organisms dzīvos saskaņā ar to, tad to arī pieņemšu. Tāpēc no mazliet zinātniskākas, publicistsiskākas teorijas iedomājos uzdod jautājumu, kurš būtu izsakāms ar konkrētiem piemēriem - respektīvi, vegānu ikdienas ēdienreizēm.

Atbildēt | Iepriekšējais