black_data

Windows 7

Maijs. 2., 2011 | 12:53 pm
No:: black_data

Tātad, ja kādam ir ģeniāla ideja vai praktiska pieredze jautājumā kas skar Windows 7 un mājas tīkla resursus, lūgtum tajos padalīties. Padomus iz sērijas "you should Google it" atļaušos uztvert līdzvērtīgi jautājumam, vai dators ir ieštepselēts elektrības rozetē. Tātad, problēma ir tāda, ka Windows 7 netiek klāt XP datoram, tīkla cietnim u.c. pēc hostname, lai gan ir iespējams iebakstīt IP adresi. Situāciju īpaši absurdu padara fakts, ka pirms kāda laika viss strādāja, un problēma parādījās pēc interneta provaidera maiņas. Līdz ar to nāk prātā tikai divas lietas, kas ir mainījušās starp "strādāja" un "vairs nestrādā":

1. WiFi uzstādījumi no statiskās ārējās IP, uz dinamisko (neatceros no galvas to trīs burtu kombināciju, bet priekš DSL). Neredzu gan loģiku kā tas var ietekmēt tīkla iekšieni, bet tomēr drošības pēc minēšu.

2. Jauno pieslēgumu testēju pa taisno no modēma tieši uz Windows 7 mašīnas, un par cik tas dators nekad nav bijis piesprausts pie vada, OS sāka uzdot kaudzi stulbu jautājumu, ko XP, protams, nedara. Interneta pieslēgumu notestēju, bet ko es tur sabakstīju, lai tiktu vaļā no tiem logiem, atcerēties gan neņemos. Ja man būtu jāder, naudu liktu uz to, ka problēma radās tieši šinī brīdī.

Līdz šim izmisīgā cīņā esmu izmēģinājis standarta, nestandarta un absurdus risinājumus, un neviens no tiem nav nesis augļus. Kādas idejas?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: