crescendo

Apr. 25., 2011 | 04:27 pm
No:: crescendo


No paša B&N šaubos, vai uz Latviju var pasūtīt. grāmatas viņi uz LV sūta, bet nooku ne. Atliek reselleries vai ebay pārdevējs - kas, pat ja mīli uz patērētāju tiesībām pastāvēt, tāpat nebūs no eiropas savienības. Dual screen Nooks ir foršs, bet ne _tik_ foršs kā man likās pirmo reizi aprakstus ieraugot.



Plakandatori visi ir plakandatori, planšetdatori vai kā nu viņus sauc.Atšķiras operētāj sistēma - ipadam ir apple ražojums, Samsung Galaxy un gan jau saujiņai citu, cik nu viņi ir - google ražotais android. Android ļauj vairāk lietas darīt bezmaksas - bet rēķinies, ka androidmarket (no kurienes aplikācijas vilksi) tā kategorizēšana nav spīdoša, līdz ar to daudz kas ko savilksi būs paredzēts mazākiem ekrāniem - nezinu gan vai tā ir problēma.
Tablets ar androīdu noteikti ir funkcionālāks par krāsainu e-readeri ar androīdu. Pie vienādas ekrāna & such kvalitātes arī dārgāks. Ja man krāsas un kārtīgs ekrāna izmērs būtu obligāts, es droši vien skatītos uz planšetdatoru, nevis krāsainu e-lasītāju. Vai arī pagaidītu kādu pusgadu un paskatītos cik maksā un kā tad izskatīsies next-gen tehnoloģijas... lai gan tik un tā, droši vien planšetdatoru.



Lētie zvēri ir mazie laptopiņi - portatīvi un viegli un, galvenais - lēti. Bet tieši grāmatu lasīšanai droši vien ne tik ērti kā planšetes.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: