Rīgas Juridiskā Augstskola

« previous entry | next entry »
Apr. 23., 2011 | 10:47 am
posted by: spicka in pajautaa

Mani interesē māsteri šajās programmās: "European Union Law and Policy" un "International and European Law". Vai kādam ir kaut kas zināms, kāds ir pabeidzis šo skolu? Kādas ir atsauksmes par šo skolu? Dajebkas, ko zinat, noder. Paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}

from: [info]atis
date: Apr. 23., 2011 - 11:28 am
#

Atsauksmes esmu dzirdējis tikai ļoti labas. Man mamma beidza maģistrantūru European Union Law and Policy, laikam pirmajā izlaidumā. Daudz jāmācās, protams, :)

Un jā, nevajadzētu mēģināt mācības ar darbu apvienot. Tad jāiemācās iztikt bez gulēšanas.

Atbildēt


masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Apr. 23., 2011 - 11:29 am
#

ja der jebkas, kas zināms tad - man ir zināms ka visi, kas to pabeiguši, saka ka bija ļoti labi. tāda informācija no mazām un lielām sarunām ar paziņām un svešiniekiem.

Atbildēt


Le Shante

from: [info]epiphany
date: Apr. 23., 2011 - 12:15 pm
#

Masteri ir, ir tur labi. Tā kā dalām ar viņiem skolas telpas kopā (SSE), tad bieži pirms saviem "deadliniem" (vismaz pagājušogad, šogad īsti vairs nē), redzēju viņus arī cītīgi mācāmies. Vispār, visādi interesanti cilvēki no Āzijas valstīm bija, un atsauksmes, cik vien runāju ar viņiem, bija ļoti labas. Ne velti viņi no visām valstīm (Gruzijas, Kazahstānas u.tml.) brauc tieši uz šejieni.
Un cik ar latviešiem esmu runājusi, tad daudzi LV atpazīstami juristi ir beiguši tieši RGSL (Riga Graduate School of Law), un ir ļoti apmierināti.

Bet vēlreiz uzsveru, ka šī info ir par masteriem, nevis neakreditējiem bakalauriem, kas viņiem šobrīd ir jaunā programma.

Atbildēt