pm

divas filmas

Feb. 2., 2011 | 11:17 pm
No:: pm

joprojām meklēju divas filmas, kuru nosaukumus nekādi nevaru atcerēties.

Pirmā ir krievu filma, kurā ir tāda pazemes telpa ar daudzām metāla trepēm, kas ved uz kanalizācijas akām, caur kurām var izkāpt dažādās pasaules pilsētās un vēl tur notiek pakaļdzīšanās pa tuneļiem ar mazu automašīnu, kaut kas uz pirmā zaz pusi. ir arī sala upes vidū kādā lielā pilsētā, kur ir koka mājas un viensa mājas tornī sēž kāds cilvēks un skatās, kā pa aizmiglotajām debesīm pārvietojas kaut kādi nlo.
ļooti savādi izklausās, jā. un turklāt tā nav filma Окно в Париж (1993), vismaz tā šķiet. jo filmā ir logs un nav to pazemes tuneļu. ir bijusi vēl kāda tāda filma?

otrā filma - laikam franču, kaut kas saistīs ar pirmdienu vai brīvdienu nosaukumā. fabrikas strādnieks, kuram apnicis darbs, aizbēg no sievas un aizlaižas neplānotās brīvdienās uz Venēciju, satiek vietējos, kas spēlē ģitāras un dzīvojas gar piekrasti, ēd augļus, padzīvo ar viņiem, sastop arī kādu viltus aristokrātu, kurš tēlo, ka spēlē klavihordu (klavesīnu?), bet zem sedziņas ir paslēpts magnetofons. tās laikam ir vienīgās epizodes, ko atceros.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: