pajautaa

otrs jautājums

« previous entry | next entry »
Jan. 12., 2011 | 11:26 pm
posted by: freakart in pajautaa

ja vīrieši iepriecina sievietes ikdienā ar ziediem - kā ikdienā sievietes iepriecina vīriešus?

upd. paikas gatavošana neskaitās.

upd.2. gatavoju es, tāpēc paika man neliekas saistoša balva.

upd.3. sekss neskaitās, puķes nedāvina lai tiktu gultā, un seksu izbauda abpusēji. runa būtu par ko priecātos tieši viņš.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {71}

zamza

from: [info]arc
date: Jan. 14., 2011 - 08:05 pm
#

mhmmm... es kā bremze ar nokavēšanos piemetināšu arī savus $0.05.

nezinu, no kurienes radies stereotips, ka vīriešiem ziedi principā riebjas. un, manuprāt, ne tik daudz svarīgi ir paši konkrētie ziedi, bet gan tas, ka tu pirms iešanas ciemos / nākšanas mājās (atkarīgs no konfigurācijas) esi padomājis par otru cilvēku, nevis vienkārši skrējis, skrējis un atskrējis.

lūk, man pašam patīk gan ziedi kā tādi, gan arī uzmanības izrādīšanas fakts, ka par mani ir padomāts (un tikai nesakiet, ka, vot, gejiem viss savādāk, ka nav viņi īsti vīrieši. ja par stereotipiem: man, teiksim, alus ļoti garšo un zinu kaudzi ar sievietēm, kam puķes ir vienaldzīgas).

vēl, manuprāt, ir ļoti forši sagaidīt savu puisi, teiksim dzelzsceļa stacijā, kad viņš atbrauc no laukiem (autobusa pieturā no darba piektdienā etc.), jo sevišķi, ja viņš to negaida, kā dāvanu atnesot kādu sīku kārumu, konfekte Miks Latvijas apstākļos, imho, ir tieši laikā.

mjā, un savu iemīļoto alu (vai vīnu) es arī nesmādētu, bet tad tiešām ir jāzina pareizā šķirne, ar cēsinieku izšmaukt cauri būtu grūti;-)

anyway, galvenais, manuprāt, ir nevis konkrētā lieta, bet gan atcerēšanās un uzmanības izrādīšanas fakts. ja uzdāvinātā lieta saņēmējam šķiet forša, tas, protams, ir papildus bonuss.

Atbildēt