tihe

Jan. 3., 2011 | 02:55 pm
No:: tihe

Mans smadzeņu satricinājums (pirms pāris gadiem) sākumā netika konstatēts: man veica pārbaudes gan Traumatoloģiskajā, kur man pateica, ka ir deformēts mugurkauls (jau iepriekš) un tādēļ varot būt sāpes galvā un reiboņi, vestibulārās sistēmas gļuki, un nekādu galvas vai muguras sasitumu vispār nekonstatēja, lai gan es teicu, ka trauma IR notikusi. Ieteica iegādāties kaut kādu muguras smēri, pasmērēt un ar laiku pāriešot.
Bet sākumā man patiešām galva nesāpēja, tikai sajūta acīs bija dīvaina, it kā skats peldētu, kā arī līdzsvars piekliboja. Un nekādīgi citādāk slikti arī nejutos.
Tad veselības centrā 1 man neiroloģe paziņoja, ka es fantazējot kaut ko, ka nekāda sasituma neesot bijis, ka es esot kaut kāda narkomāne, kurai tikai gribās pretsāpju zāles un nekāda īsta pamata sūdzēties man neesot. (!!!!????)
Trešā vieta - Rīgas 1.slimnīca, kur mani visu dienu nomocīja ar entajām pārbaudēm un konstatēja smagu smadzeņu satricinājumu, kakla skriemeļos arī kaut ko atrada (precīzi neatceros), kā arī traumētu mugurkaulu un iebāza slimnīcā uz mēnesi plus vēl pēc slimnīcas mēnesi gultas režīmā mājās plus nācās vēl ilgstoši (vairākus mēnešus pēc slimnīcas) špricēt pretsāpju ampulas pakaļā, jo galvassāpes mēdz būt ārprātīgas. Kā arī ap kaklu vajadzēja nēsāt "šinu" gandrīz pusgadu.

Tā kā lūk, kā var gadīties. Un ne vienmēr var paļauties uz ārstu slēdzieniem. :))

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: