Kālab jums patīk dzīvot Rīgā?

« previous entry | next entry »
Dec. 16., 2010 | 11:06 pm
posted by: unpy in pajautaa

Tiešām interesanti. Pie reizes, būtu dikti jauki, ja katrs, kurš uzrakstītu kaut kādu pamatojumu, uzrakstītu arī pašās beigās "dzīvoju Rīgā /tik un tik gadus/ vai /esmu dzimis rīdzinieks/.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {59}

mugursoma

from: [info]mugursoma
date: Dec. 17., 2010 - 03:15 am
#

Rīgā dzīvoju gadu un vēl pusgadu. Esmu dzimis Jūrmalnieks, kas Rīgā pavadījis daudz laika. Ja par alternatīvu pieņem citas LV pilsētas, tad Rīgā patīk dzīvot, jo ir pieejami visi galvenie kultūras pasākumi. Vienmēr, kad bija ap pusnakti jābrauc mājās uz Kauguriem, cietu un dziļi jutu nepieciešamību pēc tuvākām mājām, līdz kurām var aiziet ar kājām. Lai gan tagad esmu izlepis, Jūrmala vēl varētu kalpot par alternatīvu, it sevišķi vasarā, ko tā arī dara, bet ja iedomājos, ka vajadzētu dzīvot kaut Jelgavā, paliek smagi ap sirdi. Par laukiem vispār nav runa. Iekš laukiem sāktu dzert.
Vienmēr, kad neesmu bijis Rīgā ilgāku laiku, atgriežoties, ievēroju, ka šeit ir daudz skaistu cilvēku. Kad padzīvoju ilgāk, pierodu.
Esmu pārliecināts, ka pasaulē ir vēl desmiti citu pilsētu, kuras man varētu patikt vairāk par Rīgu. Rīga nav nekāda pirmā mīlestība, kuru nekad neaizmirsīšu; bet lai uzzinātu, kuras ir tās ir, tajās ir jādzīvo, jāstrādā un jāiepazīst - cilvēki un notikumi. Šāda, ilgstoša pieredze man nav ne ar vienu citu pilsētu.

Atbildēt