Ābolu-auzu pārslu deserts
Nov. 10., 2010 | 12:24 pm
No:: guru
Nesen restorānā nogaršoju desertu, kas sastāvēja no āboliem, grauzdētām auzu pārslām un iespējams vēl kaut kā. Tas viss pārliets ar vaniļas mērci.
Tagad gribu ko tādu pagatavot pati.
Vaniļas mērces recepti atradu. Bet paša pamata recepti nē. Varbūt kāds ko līdzīgu ir gatavojis un varētu šeit uzrakstīt recepti?
Iespējams, ka āboli sagriezti gabaliņos ar kanēli tika cepti cepeškrāsnī, auzu pārslas apgrauzdētas sviestā uz pannas, vēlāk uzliktas uz āboliem, pārkaisītas ar cukuru, lai karamelizējas un liktas atpakaļ cepeškrāsnī. Bet varbūt arī savādāk?
Kādas idejas? Ieteikumi?
Tagad gribu ko tādu pagatavot pati.
Vaniļas mērces recepti atradu. Bet paša pamata recepti nē. Varbūt kāds ko līdzīgu ir gatavojis un varētu šeit uzrakstīt recepti?
Iespējams, ka āboli sagriezti gabaliņos ar kanēli tika cepti cepeškrāsnī, auzu pārslas apgrauzdētas sviestā uz pannas, vēlāk uzliktas uz āboliem, pārkaisītas ar cukuru, lai karamelizējas un liktas atpakaļ cepeškrāsnī. Bet varbūt arī savādāk?
Kādas idejas? Ieteikumi?