Nov. 8., 2010 | 05:01 pm
No:: digna

Bija! :D Bet tas laikam jau vairs neskaitījās gluži ēdnīcā.

Vēl par to recepti - jā, es tak sīpolus aizmirsu pierakstīt - tie arī tur ir, bet nav obligāti - tā gaumes lieta, gluži tā pat, kā ar to krējumu. Un tajā receptē, kas tai linkā - maizes par maz vismaz 2 reizes - kādu pus baltmaizi jāliek uz apmēram pus kilogramu (t.i. kādi 200 vai vairāk grami maizes uz 500 gr gaļas), savādāk būs nevis kā ēdnīcā, bet gan kā mājās un tās jau nu ir pavisam dažādas garšas! :D

Un, ja pērc jau samaltu gaļu, nekādā gadījumā ne fasēto, jo tur bez gaļas jau velnsviņzin kas iekšā ir, labāk nopirkt skārnī vai tirgū kādus gabalus grib un samalt tur pat/mājās/kā ērtāk. Bet ko es te mācu, pats taču visu labi zini! :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: