Nov. 8., 2010 | 04:52 pm
No:: digna

Cik saprotu, Tu runā par maltajām šnicelēm, ja? Taisa tā pat kā ēdnīcas kotletes. Baltmaize, samalti gaļas atgriezumi, tai skaitā treknie (ne cūka, ne liellops - abi), garšvielas, olas (daudzums atkarīgs no gaļas daudzuma.
Rīvmaize riņķī.
Par to krējumu - tas atkarīgs no receptes un gaumes, man krējums kotletēs traucē, jo padara tās pārāk maigas un, mmm, manuprāt, pliekanākas.

Es kā reiz piektdien cepu kotletes un kā reiz diezgan tuvu ēdnīcas modei - ļoti sakārojās pēc bērnības.. :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: