skudras

Nov. 5., 2010 | 02:44 pm
No:: apzinas_plusma

kā iznīdēt virtuvē iemājojušās skudras?

virtuvē iemājojušas skudras. daudz, arvien vairāk.
viņām jo īpaši patīk miltu izstrādājumi, kuros ir kaut kas kaut nedaudz salds. man jau nav žēl, bet viņas nemāk dalīties - ja ņem, tad visu. viss nupat nopirktais maizes kukulis pēkšņi vienās skudrās un tā tālāk.

* tas viss notiek mājas augšējā stāvā, viņas tālu ceļu gājušas, lai šurp tiktu.
* ir iepirktas un jau kādus 2 mēnešus stratēģiski svarīgās pozīcijās izliktas skudru mājiņas (ar indi iekšā, ar ko skudriņas sasmērējas, aiznes uz galveno štābu un tur sasmērē un nokillero visu). šķiet, ka no tā nav nekādas jēgas (vienīgais mierinājums - varbūt bez tām kastītēm skudru būtu vēl vairāk).
* veikalos vēl redzēti tikai aerosoli, kuri visur jāizpūš, tad pat cilvēks 30 min tajā telpā nedrīkst uzturēties. nu kā tad es pūtīšu ar tādu indi plauktus, kuros pēc tam maizīti un citu pārtiku turēt.
* īsti nesaprotu, kā šādā vidē izpaužas visa tā padarīšana ar skudru pūzni. nav redzēta, manīta kāda vieta, kur tās skudras pulcētos. nevaru iedomāties, kur gan vēl tas te varētu būt, te nav tādu nepārredzamu vietu, ja nu vienīgi tie pāris mm starp virtuves mēbeli un sienu, bet tas neizklausās skudru pūžņa cienīgi un ietilpīgi.

lūdzu, palīdziet! kādas metodes varētu būt iedarbīgas?
paldies

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: