inese_tk

Aug. 23., 2010 | 01:09 pm
No:: inese_tk

vakar kā reiz taisījām.
lai gan nedzīvojam piecstāvu blokmājā, izmantojām blenderi, jo piestas mums nava.

ņemām krietnu bunti bazilika
daudz ķiplokus
valriekstus (kad tie beidzās piebērām vēl lazdu riekstus)
smalki sarīvētu cieto sieru (oriģinālā Parmas, mēs iztikām ar to cieto Minhauzena vai kāviņutursauc sieru)
olīveļļu un sāli

proporcijas pēc garšas un izjūtas. sanāca ļoti labs un garšīgs. kārtīgam Dženovietim varbūt būtu kaukādi smalki iebildumi, bet es Dženovā esmu bijusi, viņu pesto esmu ēdusi un šito mūsējo neuzskatu ne par matu sliktāku.

uztaisījām arī vienu kārbiņu ar visu šitādu pašu, tikai bazilika vietā timiāns un pētersīļi. arī ļoti lielisks.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: