Aug. 11., 2010 | 10:55 pm
No:: gazania_rigens
Es nesen izmēģināju tomātu mērci taisīt - sanāca dievīga, bet tomātiem jābūt ļoooti gataviem.
Pannā apgrauzdē ķiploku, tad uzmet virsū gabaliņos sagrieztus tomātus, tad sautē, pieliek sāli, piparus un cukuru (pēc vēlmēm-maigākai-vairāk cukuru un sāļakai -sāli :) ). Tad vāra kamēr paliek tāds biezāks un pašās beigās piešauj baziliku+selerijas+pētersīļus. Es sapildīju parastās plastmasas kastītēs un ieliku ledusskapī - stāv jau otro nedēļu un nebojājas. Garša lieliska. Izmantot var viskautkur :)
Par garšvielām - tur jau var improvizēt - citi liek rozmarīnu, bet man negaršoja. Man šī kombinācija garšo vislabāk :)
Pannā apgrauzdē ķiploku, tad uzmet virsū gabaliņos sagrieztus tomātus, tad sautē, pieliek sāli, piparus un cukuru (pēc vēlmēm-maigākai-vairāk cukuru un sāļakai -sāli :) ). Tad vāra kamēr paliek tāds biezāks un pašās beigās piešauj baziliku+selerijas+pētersīļus. Es sapildīju parastās plastmasas kastītēs un ieliku ledusskapī - stāv jau otro nedēļu un nebojājas. Garša lieliska. Izmantot var viskautkur :)
Par garšvielām - tur jau var improvizēt - citi liek rozmarīnu, bet man negaršoja. Man šī kombinācija garšo vislabāk :)