Aug. 3., 2010 | 12:50 pm
No:: sii

šogad nav sanācis tik daudz braukāt ar sabiedrisko transportu, bet pagājušogad man vairākas reizes tā gadījās - mēģinot nopīkstināt, uzrāda, ka ir jau reģistrēts, jo es nesen/tikko ar tā paša maršruta transportu jau braucu.
un pretēji augstāk esošajiem komentāriem, ka tas attiecas tikai uz to pašu transportlīdzekli, nebij tas tiesa, jo vienā no gadījumiem pusstundas laikā trolejbuss nu nekādi nespēj veikt pilnu apli, lai uzņemtu mani tajā pašā pieturā. par otru gadījumu nezinu, jo tur vienk izkāpu no busa, pārgāju pāri ielai uz pieturu atpakaļvirzienā, un tur jau viņš nāca - varbūt aiz līkuma bij galapunkts un buss vienk apgriezās un sanāca iekāpt tajā pašā, nezinu, nepētīju. bet, tā kā nedarīju to speciāli, tad visu braucienu besījos par to, ka, ja iekāps kontrole un tikmēr manam etalonam reģistrācija būs beigusies, tad būs tracis pa visu autobusu, jo laikus es, protams, nepiefiksēju, un tas bija garais maršruts, ar ko turp-atpakaļ stundas laikā iekļauties nav iespējams.

bet nu tas pagājušogad, nezinu, varbūt šajā sistēmā kaut kas ir mainījies. bet to var vienkārši pārbaudīt, mēģinot nopīkstināt etalonu. ja gļuks joprojām darbojas, tad rādīs, ka ir jau reģistrēts. ja ne, tad ne.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: