Jul. 21., 2010 | 09:27 pm
No:: koijots
Principā jebkurā laikā.
"Drogai vāc melisas lapas un galotnes. Pilnziedā nogriež 60-80cm garus lakstus, apvītina un lapas ar lakstu galotnēm nobrauka. Var arī nopļautus augus žāvēt parastos apstākļos un pēc tam lapas nobirdināt vai nokult. Žāvējot kaltē, temperatūŗa nedrīkst pārsniegt +35C." (H.Rubine, V.Eniņa. Ārstniecības augi.)
"Drogai vāc melisas lapas un galotnes. Pilnziedā nogriež 60-80cm garus lakstus, apvītina un lapas ar lakstu galotnēm nobrauka. Var arī nopļautus augus žāvēt parastos apstākļos un pēc tam lapas nobirdināt vai nokult. Žāvējot kaltē, temperatūŗa nedrīkst pārsniegt +35C." (H.Rubine, V.Eniņa. Ārstniecības augi.)