veermele

Jul. 20., 2010 | 11:51 am
No:: veermele

Gurķus nomazgā un aplej ar tikko uzvārītu ūdeni. Atstāj uz minūtēm 15.
Pēc tam izkarsrētās burkās ieliek mārrutku saknes gabaliņu, ķiploka daivu, dilles kātu, piparu.
saliek gurķus.
3 litru burkā ielej 1 ēdamkaroti etiķa esences.
Un pārlej ar tikko uzvārītu marinādi - uz 1 l ūdens 2,5 karotes sāks un 2.5 karotes cukura. (cukuru var visas 3 likt). Un 3 litru burkai vajag 1,5 litru tās suslas.

Tad aizvāko burkas ar metāla vākiem, paripina uz priekšu atpkaļ - apgāž riņķī un uzsedz deķi (vai kažoku).. pēc kādām stundām pāris atgāž atkal uz kājām un vēl tura zem deķa.
Pēc tam noslēpj pagrabā vai kāda nu citā ne dikti karstā vietā (bez deķa.)

Mums labs pagrabs stāv kā nolikti (kamēr neapēd).. un nav jāņemas ar karsēšanu.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: