Es gan neesu speciālists, bet no vienas advensētas pavāres esmu dzirdējis , ka kukurūzas ciete esot "labāka". Viņa gan ir dienvidniece un kartupeļus ēst gatavošanā neizmanto VISPĀR :)
Tad lūk, pēc viņas pasūtījuma sameklēju kukurūzas cieti Skajā.
bet peec konsistences ir liidziiga? man vajag nevis izmantosanai paartika, bet beernam dazhaadaam speeleem,kuru receptes ir angliski, tad nu meginu saprast vai varu aizstaat ar kartupelju..
speeleem jau nu noteikti var aizstaat ar kartupelju - konsistence ir liidziiga... garsha un kvalitaate - taa cita runa... aa - kraasa atskjiras - kukuruuzas ir dzeltena..
Weledas veikalā var nopirkt, citur nav sanācis redzēt. Es nezinu ar ko kukurūzas ciete ir labāka, bet garša atšķirās. Piemēram, pie ķīniešu tipa ēdieniem liek kukurūzas cieti.
Par tiem ķīniešiem piekrītu, tur arī rīsu cieti reizēm izmanto. Ir dzirdēts, ka kartupeļu ciete it kā vairāk nogulsnējoties locītavās, tādēļ esot mazāk veselīga lietošanai uzturā (arī paši kartupeļi), īpaši gados vecākiem cilvēkiem. Pati gan pirku pirms laba laika iekš Sky un vēl pirms tam Studio Gourmet veikaliņā, taču esmu manījusi arī lielajos Rimi.
precīzi nevaru atcerēties kurā plauktā tieši, jo pamanīju "garām skrienot" un palicis atmiņā vien tas, ka paspēju nodomāt: "Ō, kukurūzas ciete!" :)) taču, man šķiet, ka tas bija alfas rimi.
from:
svari
date: Jul. 13., 2010 - 10:30 am
#
Tad lūk, pēc viņas pasūtījuma sameklēju kukurūzas cieti Skajā.
Atbildēt | Diskusija
from:
udensroze
date: Jul. 13., 2010 - 10:32 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
le_minga
date: Jul. 13., 2010 - 10:37 am
#
garsha un kvalitaate - taa cita runa...
aa - kraasa atskjiras - kukuruuzas ir dzeltena..
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
svari
date: Jul. 13., 2010 - 11:03 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
udensroze
date: Jul. 13., 2010 - 12:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
svari
date: Jul. 13., 2010 - 03:47 pm
#
http://hlebopechka.ru/index.php?opt
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
svari
date: Jul. 13., 2010 - 10:33 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
le_minga
date: Jul. 13., 2010 - 10:45 am
#
http://www.chefkoch.de/forum/2,14,49223
Atbildēt | Diskusija
from:
udensroze
date: Jul. 13., 2010 - 11:03 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
becca
date: Jul. 13., 2010 - 11:39 am
#
Es nezinu ar ko kukurūzas ciete ir labāka, bet garša atšķirās. Piemēram, pie ķīniešu tipa ēdieniem liek kukurūzas cieti.
Atbildēt | Diskusija
from:
keikoo
date: Jul. 13., 2010 - 11:56 am
#
Pati gan pirku pirms laba laika iekš Sky un vēl pirms tam Studio Gourmet veikaliņā, taču esmu manījusi arī lielajos Rimi.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
udensroze
date: Jul. 13., 2010 - 12:52 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
keikoo
date: Jul. 13., 2010 - 12:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
str
date: Jul. 13., 2010 - 12:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
udensroze
date: Jul. 13., 2010 - 12:51 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
str
date: Jul. 13., 2010 - 01:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais