Gaļa
« previous entry | next entry »
Jul. 7., 2010 | 04:38 pm
posted by: akwiinas in pajautaa
Esmu nolēmusi izmēģināt, kā tas ir gaļēdājam neēst vistu+cūku gaļas. Bet gaļu gribu. Liellopi negaršo, meža zvēri tāpat. Neesmu gatava piķot desmitiem latu par vienas gaļas šķēli.
Jautājums: Kādu gaļu vari ieteikt lietot pārtikā, lai max samazinātu kaitīgumu, ko dod ar ķīmiju piepumpēti zvēri?
Un kādas domas par Soju? :?
from: te
date: Jul. 7., 2010 - 06:44 pm
#
Soju jāiemācās gatavot. Svarīgi, lai gana izmirkusi, tad nebūs "švamme". Un svarīgi lietot daudz garšvielas(kādas nu pašam patīk, kaut vai "garšvielas maltai gaļai", lol) un sāli, tad nebūs bezgaršīgi.
Uz paciņas aprakstīts pagatavošanas veids, internetā arī daudz ieteikumu.
P.S. Noskaties http://www.imdb.com/title/tt1286537/
http://thepiratebay.org/torrent/514
Atbildēt