Re: okultisti

Jun. 20., 2010 | 12:25 pm
No:: digna

To, kas apnicis Tev, var nojaust pēc Taviem mūžīgiem iebildumiem lietās, kas Tev šķiet aplamas. Pēc Tava žurnāla varētu secināt, ka Tev apnikusi cilvēces tumsonība, atsvešinātība no kristiešu Dieva utt. Bet, jā, Tev taisnība, kas ir apnicis Tev, mani, vismaz pagaidām, diez ko neiteresē gan.

Tas, ka Tu viens sludinu kaut ko "pret pūlu", automātiski nenozīmē, ka Tev ir taisnība.

Rādās, Tu sevi krietni vien pārvērtē, lai teiktu, kurš kļūdās, kurš ne. Atstāj gan to labāk Dieva rokās.
Un vai nav gan pretrunā ar Tevis paša tik daudz sludināto Bībeli, būt tik paštaisnam un lepnam - paskaties uz savu uzbāzību un tekstiem, no sērijas - "esmu atradis tādu un tādu patiesību", "esmu atradis sevi", kam nākamais loģiskais ir "esmu labāks, svētāks, tīrāks, gudrāks par jums tumsoņām".

Daudzi no mums ir atraduši gan sevi, gan piefiksējuši desmitiem dzīves pieredzes un persōnības izaugsmes dotas mācības, tikai ne tik daudzi lien virsū pārējiem ar savu "pārākumu".

Neesmu iedziļinājusies Tavā uzskatu sistēmā, bet pēc mazītiņiem fragmentiņiem spriežot - uzskati, ka viss ir sūds, tikai Bībele un Jēzus ne... Ja tiešām tā, tad bēdīgi, jo tas norāda tikai un vienīgi uz apmātību, ieslēgšanos mazā kastītē, kājas ciršanu pie zemes, kliedzot "zeme ir plakana!" Ir ļoti augstprātīgi sevi pieskaitīt pie kaut kādas izredzēto grupas, kas lidināsies uz mākonīša, kamēr divas trešdaļas no pasaules iedzīvotājiem "iet maldu ceļu" un degs elles ugunīs.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: