Jun. 19., 2010 | 06:24 pm
No:: digna

Nu, citreiz tā dara, lai varētu uzaudzēt garākus - tad ir stungrāki un tā.
Un nagu laka turās virsū ļoti ilgi, salīdzinoši ar negēlotiem.
Var "dizainu" uztaisīt - gēla kārtā iestrādā visādas puķītes šmuķītes un dažādu materiālu gabaliņus, un vēl visādu šņagu. Var 3d dizainus taisīt, bet tas parasti vairāk uz kāzām utml. pasākumiem.
Var "ilgo" "franču" manikīru uztaisīt ar dažādu krāsu variantiem un spīguļiem, un tt.

Pēc divām nedēļām jau nags ir gana ataudzis, lai pie mēnestiņa tā daļa izskatītos gana briesmīga, lai nebūtu nekādu šaubu, ka manikīrēts nav pasen, tā kā tas diezin vai ir iemesls.

Viena manikīriste man mēģināja iestāstīt, ka vasarā ļoti ieteicams esot uzlikt akrilu vai gēlu uz kāju nagiem, lai pasargātu kāju nagus no potenciālas sēnīšu infekcijas... :D

Jebkurā gadījumā - nekas labs tas nav, neskatoties uz ieganstu, kāpēc tiek darīts. Kādu pus gadu (vai gadu?) pamocījos ar šitām muļķībām. Mani nagi atgrūda tos materiālus - lupinājās un krita nost tie nagi un pēc tam ilgi pašai savējie bija nelietojami un trausli kā nezinu kas.
Taču jāatzīst, citreiz tos var uztaisīt ļoti smukus un kā mākslu - te es nedomāju katrai otrajai kasierei redzamos paraugus, bet, nu, tādus izstāžu un katalogu cienīgus darbus.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: