Jun. 14., 2010 | 01:48 pm
No:: perfekta

o, mana mīļākā kūka (un cepu uz visiem svētkiem) :)

Tātad. Paņemu Kāruma svaigo sieru (garšo un izskatās tāpat kā filadelfijas, bet ir uz pusi lētāks). Kādus 5 iepakojumus. Sajaucu ar 2-3 olu dzeltenumiem. Olu baltumus saputo un pieliek klāt atsevišķi. Daudz cukura (pēc garšas) un nedaudz vaniļas cukura. Visu samaisa. Tālāk mīkla. Visu laiku pirku Selgas cepumus, sarīvēju un (6 paciņām) liku klāt paciņu sviesta. Visu kopā samaisot. Bet man vienmēr tā apakša drupa un bija tā neērti ēs (lai aŗi garšīgi). Varbūt vairāk sviesta vajag.. Bet pēdējā reizē nopirku veikalā smilšu mīklu jau gatavu. Un tai pa virsu klāju iepriekš izveidoto masu. Sanāca ļoooti garšīgi. Un viss turējās kopā :)
Cep cepeškrāsnī kamēr siera kārta (virsējā kārta) paliek viegli brūna (apmēram 40 min). Tad ļauj atdzist un liek uz diennakti ledusskapī (VIENMĒR siera kūka garšo labāk nākamajā dienā pēc cepšanas).

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: