Jun. 12., 2010 | 01:10 pm
No:: lotele

man vajag padomu, par to ko darīt.
Lūdzu bez nosodījuma, bez saukšanām mani sliktos vārdos utt, jo pati sevi tagad lamāju.

Situācija tāda - pazaudēju bankas kartes (Swedbank) gan maksājumu karti, gan interneta bankas karti.
Eju uz banku, saku ka pazaudēts, lai nobloķē. Tagad man ir 10 dienas laika rakstīt policijā iesniegumu, ja ar viņām kkas ir pirkts, BET es nezinu vai ir pirkts, vai nav. Prasu bankas dzrbiniekam°, lai apskatās vai mans pēdējais darījums ar karti ir tas ko es nosaucu vai tur ir vēl tomēs. Neinteresē šobrīd darījuma summa, neinteresē cik daudz viņi bijuši, utt, vnk gribu lai pasaka ir bijis/nav bijis.
Un man paprasa pasi, bet tā kā es savā aizņemtībā neesmu paspējusi nokārtot jauno pasi, man ir tikai pase ar beigušos derīguma termiņu un baltās tiesības. Nekā cita nav un man atsaka sniegt jebkādu info, pat tad ja nosaukšu visus pin kodus, interneta bankas lietotāja nummurus un paroles.

Bet kontā man ir nauda (ja vēl ir) kas līdz otrdienas pēcpusdienai jāpārskaita uz citu kontu.

Respektīvi - man šobrīd visātrākā veidā jātiek pie savas interneta bankas vai vnk caur bankas darbinieku jāpārskaita uz citu tās pašas bankas kontu.

Kā man rīkoties? viena ideja ir doties uz Policiju (?) un mēģināt dabūt kkādu izziņu par to, ka tiešām esmu Lote Mediņa, vai ko vēl? laikam manā 21 gadā vecākiem nedos pieeju maniem kontiem. Esmu diezgan lielā izmisumā, jo pat, ja es varētu nokārtot pasi, es netieku pie naudas, lai viņu nopirktu :(

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: