Jun. 9., 2010 | 08:25 pm
No:: anne

Kāds jau te teica, ka monogāmija ir mazākumā. Lielākā daļa pasaules dzīvo poligāmijā un tā ir taisnība.

Es domāju, ka te vairāk iet runa par Poli-Amory [practice, desire, or acceptance of having more than one intimate relationship at a time with the knowledge and consent of everyone involved.] (http://en.wikipedia.org/wiki/Polyamory)

Partneris visdrīzāk nav ideāls. Un pat ja ir, un ja es iepazīstos ar skaistu pretējā dzimuma pārstāvi, man gluži dabiski gribas pavadīt laiku kopā. Ierobežot sevi neuzskatu pareizi, it īpaši ja attiecības ir jauniem cilvēkiem.

Par to, ka sieviete ir receptīva, man ir mācīts. Tas ir tieši saistīts ar seksu. Kad dzīvoju Goa, Indijā, man bija seksa guru, skolotājs. Viņš bija ārprātīgi fantastisks. Tās sajūtas pat aprakstīt nav iespējams. Nekad neredzēju viņu ejakulējam. Viņš pret sievieti attiecās ar ļoti dziļu cieņu. Bet ideja ir tāda, ka sievietei ir slikti, ka viņā daudzi vīrieši atstāj sēklu, jo informatīvais materiāls tur sakrājas un bērns faktiski nebūs tēva, bet visu iepriekšējo vīriešu kokteilis.

Nezinu, cik mēs bijām, bet pastāvīgi 4. Mācība bija negribēt partneri sev, bet skatīties uz vīrieti kā Shivas enerģijas iemiesojumu un mīlēt pārējās sievietes kā savas māsas. Mēs reāli arī dzīvojām kopā.

Mūsdienu rietumnieciskās domāšanas modelī, kurā arī seksualitāte ir neķītra, tas noteikti ir grūti saprotams. Bet ja vīrietis ir tā vērts, šis modelis darbojaas. Bet nedomāju, ka šeit tas būs iespējams. Es nezinu, kāds ir tavs vīrietis, bet ja viņš saka, ka tu esi "ego/privātīpašnieciska un slima beibe", tas nav cienīgi.

Pašpietiekamai gan jābūt. Nespēja būt pilnīgai ir viens no galvenajiem iemesliem, kapēc cilvēki vēlas attiecības 'sev'. Saka 'mans' utml. Tas rada spīles, neļaujot otram cilvēkam būt. Tas tāpat kā kaķīti nevar ar varu rokās turēt.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: