pajautaa

Kanaada

« previous entry | next entry »
Apr. 24., 2010 | 07:25 pm
posted by: germs in pajautaa

Sveiki, gribeju pajautat ka ir ar brauksanu uz Kanadu. Bija ideja aizbraukt uz vasaru tur padzivot un iespejams pastradat. Ka ir ar vizam , kadas atlaujas man reali nepieciesamas ? Paldies jau ieprieks

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {3}


Petrovichs

Re: all mighty troll

from: [info]petrovichs
date: Apr. 24., 2010 - 08:13 pm
#

:D

Atbildēt | Iepriekšējais


Ancimī

from: [info]noturi
date: Apr. 24., 2010 - 11:12 pm
#

Hello.
iespeeju "pastraadaat" jau tagad atmet - neizdosies tev tik aatri nokaartot darba atljauju + darba atljaujas shim gadam (2010.) ir beigushaas (runaaju par Jaunieshu apmainjas programmu - Briivdienas un darbs, kas ir vislabaakais veids kaa nokljuut sheit un straadaat. skat te:
http://www.canadainternational.gc.ca/baltic_states-pays_baltes/visas/youth_programs-programmes_jeunes.aspx?lang=lav )
Viizu tev nekaadu nevajag, lai te ierastos, ja tavas viziites terminjsh ir mazaaks kaa 6 meen. (LV un cad ir bezviizu rezhiims), BET reekjinies ar to, ja sheit ieradiisies uz "dazhiem meeneshiem" visdriizaak oficieri lidostaa tev liks uzraadiit atpakaljbiljeti, adresi, kur dziivosi/hoteli, ko dariisi/kur dariisi/cik naudas (iz pieredzes/dzirdeetaa saku, ka taa ir.) Ja shiem radiisies aizdomas, ka tu veelies te pastraadaat bez darba atljaujaam - nelaidiis tevi te (Kanaadaa) iekshaa & iespeejams izbanos tevi for the rest of your life.
Dziive te ir daarga (runaaju par Vankuuveru). Reekjinies ar kaadiem ~1000+$ meen., ja veeleesies Kanaadaa dziivot (iekljauju +/- iires cenas, paartiku, transportu.)
J tev ir nauda uz nahaljavu te atbraukt un padziivot (jo straadaat tev nesanaaks, ja vieniigi kaa nelegaalais imigrants (a vot shito te baigi neiesaku. baigi...)), tad aiziet!
Ak, jaa, esmu Vankuuveraa 7. meenesi. so +/- zinu, par ko runaaju.

Atbildēt