phoenix

Apr. 23., 2010 | 02:46 pm
No:: phoenix

bāc. pilnīgi pēc skype sarunas ar tevi prasās

es nevaru zināt, ko tu domā savā galvā un kā saliec kopā dažādos diskusijas atazarojumus esošus komentārus un adekvāti uz tavām domām reaģēt!

tas komentārs, kurā norādīju, ka ne vienmeŗ var grāmatvedim uzticēties (kāds tur sakars ar uzbraukšanu!?) ir korekts un pareizs. Un kā norādīja arī citi lietotāji, tas konteksts un forma, kādā tu pasniedzi šo informāciju par soc. nod. maksāšanu, tiešām nebija pareizs.
tas, ko tu domā ir viens, bet tas, ko tu uzraksti, ir kas cits.


Tu rakstīji, ka ja vienreiz pārsniedz to limitu, jāmaksā 50Ls soc. nod. un arī visu pārējo laiku, pat,ja peļņa vairs nav tik liela. Un tu kļūdījies., kā arī es norādīju.

Tā kā tu to pamatoji ar savu grāmatvedi, es norādīju, ka arī viņi var kļūdīties un, nesaisīti ar autores jautājumiem, uzrakstīju SAVU pieredzi, lai ilustrētu, ka visi var kļūdīties.

acīmredzot, lai tev nebūtu bijis iemelss man tagad piesieties, man to teikumu, kur stāstu par savu pieredzi vajadzēja veidot peč pilnas programmas; ar visiem likumiem, teminiem, iespējamo situāciju variantiem, utt.

Mana kļūda šajā visā, ka es SAVAS pieredzes izklāstā skaidri nebiju norādījusi, ka esmu strādājusi arī algotu darbu, par kuru tad arī pašndoarbinātā statusā joprojām esot, saņemu bezd. pabalstu.

Davai nečakarējamies. Man tiešām sak šķist, ka tu vnk izliecies, ka nesaproti un piesienies nu jau sporta pēc

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: