antuanete

Apr. 20., 2010 | 01:56 pm
No:: antuanete

Motoru gan novāciet nost, jo, ja upē ir kaut kādi koki un šķēršļi, tad tas būs tikai par traucēkli. Ar motoru var pludināties pa Gauju vasarā, kad negribas airēt :)
Ja noteicošais ir sabiedriskais transports, tad ir nedaudz problemātiski, uzreiz atkrīt, teiksim, Ogre, kur dēļ vilciena neesamības vairs īsti nav kur izevakuēties.
Par Mēmeli Sursuram nepiekritīšu, ir jābrauc augstāk par Skaistkalni un tur ir forši. Vēl, protams, Abava, bet tur ir vieglāk nokļūt ar sabiedrisko (kaut vai uz startu Kandavā vai Sabilē), nekā aizkļūt prom.
Ar sabiedrisko neesmu braukusi veselu mūžību, tā ka baigi grūti kaut ko ieteikt - jāskatās upes un jāpēta sabiedriskā saraksti. Ja nav bail no lieliem attālumiem, var braukt uz Rēzekni vai Maltu Latgalē - tās ir foršas upes, piemēram, Maltā var sākt pie Kruku ciema (tur varot tikt ar kaut kādu mikriņu, kas iet no Rēzeknes) un beigt Viļānos, kur ir dzelzceļš.
Vēl var izskatīt variantu par Tirzu, sākt Tirzas ciemā un beigt pie P27 šosejas Smiltene-Gulbene; pirms laiciņa tur bija ģeorallijs un upe palikusi atmiņā kā tīri forša.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: