pajautaa

ko lai dara velns parāvis jeb canon g9 labošana

« previous entry | next entry »
Mar. 14., 2010 | 01:30 am
posted by: krampis in pajautaa

lieta tāda, ka nokrita statīvs (pats no sevis, tāds nestabils bija, bet es savu roku tam kritiena faktam nepieliku), un šī kritiena rezultātā manam canon g9 fočikam objektīvs ir tā tēlaini runājot pa diagonāli iedzīts kamerā. nekust ne uz priekšu ne atpakaļ. lens error rāda (daa, loģiski). jautājums ir par to, vai tāda štelle ir taisāma? cik tas maksā? vai arī varu vienkārši izmest to fočiku jau uzreiz misenē un nemaz nepūlēties iet uz canon servisa centru. man ir tāda vāja cerība, ka tam fočikam visu to objektīva daļu var kaut kādā mistiskā veidā nomainīt. vai arī vismaz salabot tā, ka nepamana, ka ir bijis vispār sabojāts? kā tad ir? anyone kurš zina kaut ko teikt par šādu likstu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Mar. 14., 2010 - 09:05 am
#

Bi kaut kādi privātie meistari, bet šaubos, vai lielāka remonta gadījumā viņiem rezerves daļas būs, tā ka es nestu uz Baltijas Servisa Centru, kas aiz Elkor Pļaža atrodas Vagonu rūpnīcas teritorijā, vai arī lūkotos pēc Canon oficiālā servisa, kura atrašanās vietu (Maskavas ielā?) un telefonus nezinu, bet noteikti ka izziņās to var atrast. Optika ir diezgan liels mezgls. Bet noteikti ka var vispirms iedot viņiem novērtēt, lai viņi pasaka, cik remonts maksās, jo viņi jau arī nav ieinteresēti pasūtīt detaļas un darīt darbu, ja klients pēc tam pasaka, ka naudas nav.

Atbildēt


from: [info]mukors
date: Mar. 14., 2010 - 10:08 am
#

man reiz teica, ka katram fotoaparātam savs mūžš, manai ģimenei turpat trīs fotokameras no manas rokas mirušas. un kamēr tās stāv atvilknē, nav vēl ne reizi vārdiņa izdvesušas

Atbildēt | Diskusija


krampis

from: [info]krampis
date: Mar. 14., 2010 - 10:26 am
#

es jau ta to saprotu. katrai lietai savs mūžš, nejūtos arī īpaši vainīga, nu vienīgais varēju statīvu daudz stabilāk nolikt.bet tas tā. galvenai cepiens un stress ir par to, ka pirku to fočiku kopā ar draugu. a viņš tāds, ļoti pieķeras lietām.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]irrapirra
date: Mar. 14., 2010 - 06:16 pm
#

Baltijas servisa centrā, deagnostika izmaksāja 5 Ls un ja ir doma labot tālāk, tad tos 5 ls noņem no labošanas pakalpojumiem, jauns objektīvs izmaksāja 40 Ls

Atbildēt