couchsurfing.org

« previous entry | next entry »
Mar. 13., 2010 | 11:30 am
posted by: mukors in pajautaa

Lābdien.

Jautājums šoreiz zinātājiem. Esmu pieteikusies couchsurfing.org, lai izmantotu piedāvātās iespējas and stuff. Un tā kā i’m just like a virgine, gribēju jautāt kā tad ir ar tiem 15 $, ko viņi grib no manis saņemt, lai es pierādītu savu true esamību. vai to var kkā ‘’apiet’’[or smthg], jo nu esmu tā kā skolnieks bez naudas un bez naudas vēl palikšu kādu ilgu laiku, bet nū pie tā, ka es nevaru izmantot visus tos pakalpojumus tikai naudas dēļ, es gluži negribu palikt.

/pašreiz gan tas tā kautrīgā līmenī. Ceru uz atsaucību.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

piile

from: [info]piile
date: Mar. 13., 2010 - 03:18 pm
#

samaksāt nav obligāti, bet verifikācija sniedz drošību tiem, kas grib pie tevis palikt (vai otrādi), jo tā var cilvēku vieglāk atrast iekams viņš sastrādā sūdus. turklāt, ja cilvēks ir jaunienācis sistēmā, viņam nav kontakti - neko tu par viņu nezini, neviens nav viņu saticis. kā pieredzējusi serfere, es nekad neņemu kādu, kam nav vai nu daudz pozitīvas atsauksmes (bet pieredzējušie tāpat parasti ir ziedojuši), vai vismaz verifikācija & normāla vēstule.
& ja tā padomā, ka visu to štelli uztur tikai labdarība & ziedojumi, žēlošanās par to, ka vienu reizi jāsamaksā $15 ir bēdīgi smieklīgi! tas taču ir tik lielisks resurss, bet neviens neko negrib atbalstīt - tikai izmantot.

Atbildēt