Naktsmājas Londonā

« previous entry | next entry »
Mar. 5., 2010 | 12:14 pm
posted by: kristin in pajautaa

Pirms pāris dienām šeit jautāju palīdzību draugiem. Tagad, atduros pret to pašu - meklēju sev un kompanjonam naktsmājas Londonā uz divām naktīm (ierodamies 12/03, prom braucam 14/03). CouchSurfing ir izmēģināts krustu šķērsu, problēma tajā, ka Lonona (kā jau visas lielās pilsētas) ir nenormāli noslogota šajā ziņā. Mēs esam tīrīgi, kārtīgi un īpaši uz nerviem nekrītam. Tā kā braucam no Francijas, ar mums kopā ieradīsies kāds vin rouge vai vin blanc, kas teiks pateicības vārdus kopā ar mums. Vajadzības gadījumā esmu ar mieru iedot savu CS profilu, lai zinat, ka neesmu nekāds psychokiller. Vajadzības gadījumā dalīšos ar e-pastu/telefona numuru/skype. 
 Merci jau iepriekš!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {1}

matēta

from: [info]spuldziite
date: Mar. 5., 2010 - 05:30 pm
#

eeh, cs un hc in london ir vienk. neiespejami. mes ar ilgi meklejam, lidz beigas panjemam un parnaksnjojam hosteli hammersmith, shnii
http://www.st-christophers.co.uk/london-hostels

bija ok, tira gultasvelja, jauki cilveki, pari ielai super pabs ar normalu alu un milzigiem burgeriem (diviem par viena cenu). autobuss un tub teju pie druvim, aiz stura skaas idilliskie anglju guljamrajoni. vinevardsakot, centrali, leti un labi.

pec pieredzes- laba alternativa cs.

Atbildēt