Mar. 1., 2010 | 09:28 pm
No:: spuldziite

"izlaisti, neattīstīti, pilnīgi nesagatavotu jebkādām spriedzes situācijām"- skola nevar izlaist bērnu, to var izdarīt tikai vecāki.

neattīstīti ir arī parasto skolu audzēkņi, alternatīvajās skolās viņus, bērnus ar garīgās attīstības truacējumiem, vismaz neizolē, bet gan integrē ikdienas ritmā. bet tu laikam drīzāk domāji problēmbērnus, bērnus, kri ir izlidojuši no vairākām skolām, jo viņi, lūk, nespēj mierīgi nosēdēt stundās utt. tad tiem valdorfskola spēj vismaz vēl vineu iespēju dot, viņi sekmīgi pabeidz skolu un spēj sevi integrēt sabiedrībā, atrod to, kas viņiem interesē un spēj sakārtot savu dzīvi. t.i., valdorfskola neražo sabiedrības padibenes, kā tas, diemžēl, notiek lielākajā daļā prestižo rīgas un citu pilsētu ģimnāziju.. jo, izmests no vienas, divām skolā, tu vari tiešām ilgi meklēt, kura normāla skola tevi pieņems.

un nesagatavotība spriedzes situācijām ir no katra bērna temperamenta atkarīgs. to skolā nevar iemācīt. tāpat kā liekot autovadītāja apliecību, reakcijas ātrumu nevar iemācīt, tas nāk ar praksi.

tas, ka kāds nedomā standarta rūtiņās kā tu un tavi superizglītotie parasto skolu skolēni vēl nenozīmē, ka visus valdorfskolēnus var bāzt vienā maisā.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: