pajautaa

LMT vs Bite

« previous entry | next entry »
Feb. 22., 2010 | 07:32 pm
posted by: zaljsh in pajautaa

Jūsu viedoklis no pieredzes un atsauksmēm - LMT vai Bite?
Man kopš sākta gala bijis LMT, pieredze ar citiem operatoriem nav, vien zinu, ka vietās, kur Tele2 zōnas nav, LMT - ir, bet vīrietim ienācis prātā, ka abi varētu pārmesties uz Biti (tas jau Latvijā tāds diezgan zaļš gurķis, ne?), jo lētāk vai kas tamlīdzīgs. Kā ar pārklājumu, cenām? Kamēr nelieto, tikmēr jau nekādas skaidrības, jo reklāmās jau teikts tas labākais. Jums, kas lieto - viss kā nākas? Arī ārpus Rīgas Bitei pārklājums?
Abiem mājas lapas esmu caurlapojusi, bet nekādus būtiskus un vērā ņemamus argumentus, kādēļ pamest LMT neatradu.
Kā ta īsti ir?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {27}

from: [info]pieninjsh
date: Feb. 22., 2010 - 08:07 pm
#

LMT pacients esmu ~10 gadus, BITE ~ aptuveni gadu.

Par abiem sūdzēties nevaru. BITE viennozīmīgi lētāka, (sms uz visiem tīkliem par brīvu, BITE tīklā sarunas pilnīgi bezmaksas)...tās retās reizes kad zvanu citiem operatoriem no BITE, pilnīgi pietiek ar ~1 ls reizi trīs mēnešos papildināt. Bet tomēr šur tur vēl ir problēmas ar pārklājumu (bieži pārvietojos ar auto pa visu LV teritoriju), tāpēc paralēli lietoju arī LMT, no kura arī cenšos zvanīt uz LMT numuriem. TELE2 klientiem sanāk zvanīt ĀRKĀRTĪGI reti.. bet esmu ~2 mēnešus bijis TELE2 pacients.. tas bija vienkārši murgs. Bieži sarunas pārtrūkst, iestājas mulsinošs klusums.. sms adresāts var saņemt pat ar 9h nokavēšanos.. zonas pārklājums krietni atpaliek no BITE, kas izbrīna, salīdzinot cik ilgi BITE ir Latvijā un cik TELE2.... užas!

Atbildēt | Diskusija


klēpjuzvērs

from: [info]zaljsh
date: Feb. 22., 2010 - 08:12 pm
#

Nu ja, par Tele2 nemaz nešaubos, draugs uz mirkli bij pārmeties viņu pusē, viņam pa Latviju un pasauli braukāt tīk un to visu laiku arī tikpat kā nesazvanāms bij, pietam pat Rīgā bieži vien nebij zōnas, tas pārsteidza.
Izklausās, ka ja grib Biti, tad jābūt vēl vienam telefonam - ar LMT iekš.
Kāds tieši Tev Bites pieslēgums?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]pieninjsh
date: Feb. 22., 2010 - 08:17 pm
#

Priekšapmaksas BIFRI šķita pievilcīgākais, nekādu saistību un svarīgas bija bezmaksas sms.. tāpēc nopirku Zelta Zivtiņu, pārgāju pāri ielai uz BITE salonu un pārcēlu uz BIFRI.. atnācējiem no citiem operatoriem BITE uz pusgadu dāvina bezmaksas sms uz visiem operatoriem :))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


klēpjuzvērs

from: [info]zaljsh
date: Feb. 22., 2010 - 08:21 pm
#

Ahāā, manipulācijas.... arī šitādi vēl tie varianti... ((:

Atbildēt | Iepriekšējais